Franzéns styrning säkrade segern

Gustaf Franzén avgjorde med en delikatess. Bik Karlskogas 22-åring, som värvades från SHL-klubben Örebro inför säsongen, styrde in 2-1 efter 3. 56 minuter av förlängningen hemma mot Tingsryd.(TT)
Publicerad 1 oktober 2018

Gustaf Franzén avgjorde med en delikatess. Bik Karlskogas 22-åring, som värvades från SHL-klubben Örebro inför säsongen, styrde in 2-1 efter 3.56 minuter av förlängningen hemma mot Tingsryd.

Med målet säkrade Karlskoga extrapoängen och klättrade upp till femte plats i hockeyallsvenskans något haltande tabell med totalt sju poäng på fyra matcher.

För Tingsryd fortsätter jakten efter säsongens första seger. Klubben har fyra poäng på fyra matcher och är nästjumbo.

Oliver Eklind gav Karlskoga ledningen när han rakade in en retur efter 13.55 av andra perioden. Gästernas Rasmus Bengtsson kvitterade med 1.14 kvar av samma period. Sedan var det Gustaf Franzén som på ett elegant vis avgjorde mötet i Nobelhallen.