Annons

Eriksson vill se bättre passningar

Joakim Eriksson trycker på en viktig detalj inför kvartsfinalkvalet mot Luleå: Passningsspelet. - Vi har varit för oregelbundna och haft för dålig kvalitet, säger Djurgårdens lagkapten inför matchen på lördag. Säsongen i sin helhet är Joakim Eriksson ganska nöjd med.(TT)
Publicerad 6 mars 2015
Joakim Eriksson trycker på en viktig detalj inför kvartsfinalkvalet mot Luleå: Passningsspelet. - Vi har varit för oregelbundna och haft för dålig kvalitet, säger Djurgårdens lagkapten inför matchen på lördag. Säsongen i sin helhet är Joakim Eriksson ga

Säsongen i sin helhet är Joakim Eriksson ganska nöjd med. Djurgården, som inför säsongen tog klivet upp till SHL, slutade på nionde plats och säkrade därmed spel i kvartsfinalkvalet.

””
””

"Bättre utveckling"

Annons

Förutom det vanliga snacket om små marginaler och viktiga mål anser Eriksson att just lagets puckbehandling kommer att få betydelse i kvartsfinalkvalet mot Luleå.

””
””

"Storstan mot landsbygd"

Säsongens matcher mellan Djurgården och Luleå har varit heta, känslosamma och fyllda av en del fulheter.

Och Eriksson räknar med att kvalmatcherna, som spelas i bäst av tre möten, kommer att en få liknande stämning när serien drar igång under lördagen.

””

Men hur kvalet slutar är enligt Djurgårdaren ovisst.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons