Annons

Emery stannar i Sevilla

Sevillas tränare Unai Emery sätter stopp för spekulationerna gällande sin framtid genom att förlänga sitt kontrakt med tre år. 43-åringen tog över Sevilla i januari 2013 och tog klubben till Europa League-triumf förra veckan efter 3-2 i finalen mot ukrainska Dnipropetrovsk.(TT)
Publicerad 5 juni 2015

Sevillas tränare Unai Emery sätter stopp för spekulationerna gällande sin framtid genom att förlänga sitt kontrakt med tre år.

43-åringen tog över Sevilla i januari 2013 och tog klubben till Europa League-triumf förra veckan efter 3-2 i finalen mot ukrainska Dnipropetrovsk. Det innebar även att Sevilla, som slutade femma i spanska ligan, kvalificerade sig till höstens Champions League.

Annons

Det nya kontraktet är skrivet på tre år, meddelade klubben. Emery - tidigare tränare för Almeria, Valencia och Spartak Moskva - hade ett år kvar på sitt avtal och har ryktats till såväl Serie A-klubbarna Napoli och Milan som Premier League-laget West Ham.

"Jag är glad över att fortsätta i Sevilla och att få möjligheten att åtnjuta något som vi har kämpat för tillsammans, Champions League", skriver Emery på Twitter.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons