Elfsborg är med i toppen - trots mardrömsstarten på säsongen. - Allsvenskan är hopplös. Eller positiv för dem som gillar när det svänger, säger Emir Bajrami. Den förre landslagsmannen pratar om att hans lag har vunnit tre matcher i rad och tagit sig från botten till toppen av tabellen.(TT)
Publicerad 7 maj 2016

Den förre landslagsmannen pratar om att hans lag har vunnit tre matcher i rad och tagit sig från botten till toppen av tabellen. Det kan gå snabbt att klättra eller rasa i årets allsvenska.

””

Gefle bättre i första

Det var först när Simon Hedlund gjorde 2-0 i 58:e minuten som boråsarna spelade ut och skapade chanser. I halvtid hade Gefle till och med det större bollinnehav.

””

Tränaren Magnus Haglund recenserade matchen efteråt. Han var nöjd med poängen och försvarsspelet, inte med så mycket mer.

””

Elfsborg skuggar i toppen

Gefle hade med sig 1-6 mot Häcken och 2-6 mot IFK Göteborg i de två senaste matcherna.

””

Domaren Johan Hamlin hamnade i centrum i 71:a minuten när han dömde bort Gefles reducering. Johan Bertilsson nickade in bollen, men Hamlin tyckte att Bertilsson vann en fördel genom att trycka bort Elfsborgsbacken Joakim Nilsson med en knuff i ryggen.