Drömmål sänkte City

Två drömmål sänkte Manchester City i toppstriden i Premier League. Jordan Henderson och Philippe Coutinho såg till att Liverpool vann med 2-1 efter två snarlika långskott. Coutinhos drömträff blev segermålet i 75:e minuten.(TT)
Publicerad 1 mars 2015

Coutinhos drömträff blev segermålet i 75:e minuten.

Manchester City hade chansen att ta in på det fem poäng stora försprång som ledande Chelsea har, men de förhoppningarna försvann med hemmalagets drömmål. Edin Dzeko gjorde Citys 1-1-kvittering i slutet i mitten av första halvlek.

Chelsea har en match mindre spelad än Manchester City och var spelledigt i ligan på grund av söndagens Ligacupfinal mot Tottenham.

För Liverpool var trepoängaren ytterst viktig i jakten på en Champions League-plats.