Columbus vände och vann mot Toronto

William Nylander gjorde mål, men det räckte ändå inte hela vägen när hans Toronto fick stryk mot Columbus med 2-3 i NHL-ishockeyn. 21-årige Nylander stänkte in 2-0 med ett stenhårt dragskott i slutet av andra perioden. Målet, i numerärt överläge, var hans nionde för säsongen.(TT)
Publicerad 9 januari 2018

William Nylander gjorde mål, men det räckte ändå inte hela vägen när hans Toronto fick stryk mot Columbus med 2-3 i NHL-ishockeyn.

21-årige Nylander stänkte in 2-0 med ett stenhårt dragskott i slutet av andra perioden. Målet, i numerärt överläge, var hans nionde för säsongen.

Columbus kom dock ut revanschsuget i sista perioden och ett slumpmål av Nick Foligno, med drygt fyra minuter kvar, gav gästerna en fribiljett in i matchen. Mindre än två minuter senare kvitterade Pierre-Luc Dubois med ett välplacerat skott bakom förre Frölunda-målvakten Frederik Andersen.

I förlängningen var gästerna från USA starkast och tystnaden la sig som en filt när Artemi Panarin stötte in vinstpucken i ett tillspillogivet hemmamål efter att Andersen blivit bortlurad av Zach Werenski.