Annons

Sparkad Sjödin förvånad: "Känns inte kul"

Trots två raka segrar sparkar Brynäs tränaren Tommy Sjödin och den assisterande tränaren Janne Larsson. - Jag hade inte väntat mig det nu, säger Sjödin till Gefle Dagblad. Magnus Sundquist tar över som huvudtränare.(TT)
Publicerad 5 november 2018

Brynäs har efter en tuff start på säsongen, med bara en seger i de sju första matcherna, spelat allt bättre på slutet. Men fyra segrar på de sex senaste matcherna och en åttonde plats i tabellen efter 15 omgångar, är inte tillräckligt, anser ledningen.

För en månad sedan fick sportchefen Stefan Bengtzén sparken och på måndagsmorgonen fick tränarduon Tommy Sjödin och Janne Larsson veta att de blir av med sina jobb. Sjödin säger att han är besviken på klubbledningen.

Annons

"Blev förvånad"

””
””

Brynäs tillförordnade sportchef Andreas Dackell säger att det är prestationerna, inte resultaten, som har lett till beslutet.

””

Sundquist tar över

Tredjetränaren Magnus Sundquist, tidigare assisterande tränare i SHL-laget. tar över huvudansvaret i Brynäs. Samtidigt flyttas också Mikael Holmqvist upp från J18-laget till att assistera Sundquist.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons