Annons

Berlin tillbaka i Sandviken

Efter fem år i förskingringen - två säsonger i Dynamo Moskva och tre i Bollnäs - återvänder Daniel Berlin till Sandviken bandy, där han var med och tog SM-guld 2011 och 2012. Berlin har skrivit på för tre år. "Det ska bli jäkligt skoj. Det är mycket nytt på gång i Saik.(TT)
Publicerad 3 maj 2017

Efter fem år i förskingringen - två säsonger i Dynamo Moskva och tre i Bollnäs - återvänder Daniel Berlin till Sandviken bandy, där han var med och tog SM-guld 2011 och 2012.

Berlin har skrivit på för tre år.

Annons

"Det ska bli jäkligt skoj. Det är mycket nytt på gång i Saik. Det märks att spelarna är fyllda av revansch efter förra säsongen och jag tycker att det känns att hela föreningen är på rätt väg", säger han till klubbens webbsajt.

Den gångna säsongen kom Sandviken fyra i grundserien och föll i SM-semifinalen mot Edsbyn med 2-3 i matcher. Från och med nästa säsong tränar förre storspelaren Magnus Muhrén laget.

"Jättespännande, 'Murren' är en person som jag har lärt mig väldigt mycket av. Jag tror att han har väldigt mycket att ge som tränare", säger Berlin.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons