Annons

Baxter förbundskapten i Sydafrika - igen

Sverigebekantingen Stuart Baxter har fått ett nygammalt jobb. Fotbollstränaren tar över det sydafrikanska herrlandslaget efter klubbsäsongens slut den 27 maj.(TT)
Publicerad 4 maj 2017
Sverigebekantingen Stuart Baxter har fått ett nygammalt jobb. Fotbollstränaren tar över det sydafrikanska herrlandslaget efter klubbsäsongens slut den 27 maj. "Vi tror att tränaren har den kunskap som krävs för att leda laget genom det tuffa kvalet till

Sverigebekantingen Stuart Baxter har fått ett nygammalt jobb. Fotbollstränaren tar över det sydafrikanska herrlandslaget efter klubbsäsongens slut den 27 maj.

"Vi tror att tränaren har den kunskap som krävs för att leda laget genom det tuffa kvalet till Afrikanska mästerskapen och VM", säger det sydafrikanska fotbollsförbundets vd Dennis Mumble till förbundets webbplats.

Annons

Baxter har tränat flera sydafrikanska klubbar och var förbundskapten för landslaget 2004-2005. För närvarande leder han Supersport United i den sydafrikanska ligan.

Den 63-årige britten spelade i Landskrona, Helsingborg och Örebro under 1980-talets första hälft. Han har tränat Örebro, Halmstad, AIK (som han ledde till SM-guld 1998) och Helsingborg i Sverige.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons