Annons

Andorra skrällvann över Ungern

Marc Rebes. Så heter fredagens store hjälte i Andorra. Det var nämligen han som fixade en enorm skräll när det lilla landet besegrade Ungern hemma med 1-0. Målet kom på nick i den 26:e minuten och var Andorras första seger i ett kval sedan den 13 oktober 2004.(TT)
Publicerad 9 juni 2017

Marc Rebes. Så heter fredagens store hjälte i Andorra. Det var nämligen han som fixade en enorm skräll när det lilla landet besegrade Ungern hemma med 1-0. Målet kom på nick i den 26:e minuten och var Andorras första seger i ett kval sedan den 13 oktober 2004.

Det innebar också att Andorra tog sig förbi Lettland i VM-kvalgrupp B, som toppas av Schweiz.

Annons

Ett Schweiz som tog sin sjätte seger på sex matcher då de vann borta mot Färöarna med 2-0. Portugal, tvåan i gruppen, tog också tre poäng. Cristiano Ronaldo satte två mål - elva totalt i det här VM-kvalet - i 3-0-segern mot jumbon från Lettland.

I grupp H fortsätter Belgien att vara bäst. Femte segern kom i Estland, 2-0.

Där bakom kryssade Grekland och Bosnien-Hercegovina. En mållös match innebär att Belgien har fyra respektive fem poäng ner till de lagen. Gibraltar var samtidigt nära en skrällpinne, men Cypern avgjorde med 2-1-målet i den 87:e minuten.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons