Annons

AIK knep poäng i Karlskoga

Efter vissa besvär vann Bik Karlskoga över AIK och behöll ledningen i hockeyallsvenskan. Toppkollegan Mora är dock ifatt poängmässigt efter en klar seger över Pantern. AIK kvitterade två gånger om i Nobelhallen och det var först i förlängningen som Karlskoga vann efter Victor Ejdsells 3-2-mål.(TT)
Publicerad 4 januari 2017

AIK kvitterade två gånger om i Nobelhallen och det var först i förlängningen som Karlskoga vann efter Victor Ejdsells 3-2-mål. Poängen förbättrade inte läget i de nedre regionerna för AIK, eftersom Almtuna klev förbi efter klara 7-3 hemma över Oskarshamn. Med tre mål blev Sebastian Selin i Almtuna omgångens målskytt.

Bik Karlskoga fick sällskap på 63 poäng i toppen av Mora, som slog Pantern med 4-1. Emil Bejmo och Viktor Amnér utnyttjade powerplaylägen till 2-0 på Moras väg mot tre poäng.

Annons

En disciplinerad bortaseger över Timrå gav Tingsryd tre poäng som innebär att laget anför skaran som jagar toppduon. Det skiljer dock sju poäng. Efter två mållösa perioder ökade Timrå trycket - men det var Tingsryd som gjorde målen. Ett plötsligt mål inslaget på volley av Adam Schmidt till 3-1 sänkte hemmalaget.

””

Efter bland annat en förlustsvit på sex matcher har Tingsryd nu fyra raka segrar.

””

Jumbon Västerås skrällde med sin 3-1-seger över fyran Västervik. Marcus Bergman satte 2-1 för Västerås mitt i tredje perioden och 3-1 gjordes i tom bur av Stefan Gråhns i slutminuten.

Vita Hästen utklassade Björklöven med 6-0.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons