Arvidsson räddade kvar Nashville

Genom två svenskmål tog St Louis sånär igen ett tremålsunderläge, men det räckte inte. Dallas har därmed utjämnat till 3-3 i kvartsfinalserien i NHL-slutspelet. Även Nashville utjämnade mot San Jose. Viktor Arvidsson blev matchhjälte när han avgjorde i förlängningen.(TT)
Publicerad 10 maj 2016

Dallas tog tidigt ledning i matchen mot St Louis genom mål av rookien Mattias Janmark 4.53 in i första perioden.

””
””

Bortalaget ökade på med både 0-2 och 0-3 i första perioden, innan St Louis började komma ikapp.

Steen bäst

Alexander Steens 1-3 kom 7.29 i den andra, hans fjärde mål under slutspelet. Svensken storspelade och utsågs till en av matchens tre stjärnor.

I den tredje gjorde St Louis Patrik Berglund sitt tredje mål i slutspelet, till 2-3, och laget hade några heta chanser i slutsekunderna men lyckades inte komma ifatt.

Det står nu 3-3 i matchserien. Ett sjunde och avgörande möte väntar därför i Dallas på onsdag.

””

Arvidsson matchhjälte

Även Nashville utjämnade i mötet mot San Jose och också där står det 3-3 i matcher sedan måndagskvällens match gått till förlängning, efter 3-3 vid full tid.

Viktor Arvidsson blev stor matchhjälte när han avgjorde 2.03 in i förlängningen - svenskens första mål under slutspelet.