Annons

Man dömd för pepparattack

En 19-årig man dömdes på tisdagen till 16 månaders fängelse för misshandel, förföljelse och sexuella trakasserier, rapporterar P4 Sjuhärad. Mannen ska bland annat ha kastat peppar i ögonen på fem kvinnor i Borås. Mannen säger sig inte minnas pepparattacken på grund av att han var narkotikapåverkad.(TT)
Publicerad 3 mars 2015
En 19-årig man dömdes på tisdagen till 16 månaders fängelse för misshandel, förföljelse och sexuella trakasserier, rapporterar P4 Sjuhärad. Mannen ska bland annat ha kastat peppar i ögonen på fem kvinnor i Borås. Mannen säger sig inte minnas pepparattac

En 19-årig man dömdes på tisdagen till 16 månaders fängelse för misshandel, förföljelse och sexuella trakasserier, rapporterar P4 Sjuhärad. Mannen ska bland annat ha kastat peppar i ögonen på fem kvinnor i Borås. Mannen säger sig inte minnas pepparattacken på grund av att han var narkotikapåverkad.

Mannen ska även ha förföljt och trakasserat flickor och kvinnor på sociala medier. Till en kvinna skickade mannen under några minuter 275 meddelanden, till en annan flera bilder på sitt könsorgan.

Annons

Mannen ska också betala skadestånd på totalt 295 916 kronor till femton kvinnor i Borås och Värmland. Om han inte varit så ung, 17 år, då vissa av brotten begicks skulle straffet ha blivit längre skriver tingsrätten i domen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons