Annons

Fyra anhållna efter explosion i Krokom

Två män greps efter att ha försökt bryta upp ett vapenskåp i Krokoms kommun på söndagskvällen. Nu har utredningen växt. Fyra personer sitter anhållna misstänkta för flera olika stöldbrott, rapporterar SVT Nyheter Jämtland. De två männen orsakade en explosion när de försökte öppna vapenskåpet.(TT)
Publicerad 9 januari 2019

Två män greps efter att ha försökt bryta upp ett vapenskåp i Krokoms kommun på söndagskvällen. Nu har utredningen växt. Fyra personer sitter anhållna misstänkta för flera olika stöldbrott, rapporterar SVT Nyheter Jämtland.

De två männen orsakade en explosion när de försökte öppna vapenskåpet. En av männen skadades svårt i benet och fick föras till sjukhus i ambulanshelikopter. Polisen hittade också misstänkt stöldgods, en större mängd verktyg, fiskeutrustning, en snöskoter och ett skjutvapen, allt tros vara stulet.

Annons

Ytterligare två personer anhölls tidigare i veckan. Polisen har även gjort en husrannsakan i en lägenhet i Krokoms kommun och hittat mer misstänkt stöldgods i from av verktyg, kapsågar och röjsågar. Det utreds som vanemässigt häleri, vilket är befattning med stöldgods som bedrivits i stor omfattning. En av personerna misstänks också för dieselstöld.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons