Annons

Flera skjutningar den senaste veckan

Den senaste veckan har skottlossningar ägt rum på flera håll i landet. Minst en person har avlidit, flera har skadats. Här är den senaste veckans skjutningar: 30 oktober: En man i 20-årsåldern hittas skjuten utomhus i stadsdelen Hjällbo i nordöstra Göteborg. Ingen person är i nuläget gripen.(TT)
Publicerad 5 november 2018

30 oktober: En man i 20-årsåldern hittas skjuten utomhus i stadsdelen Hjällbo i nordöstra Göteborg. Ingen person är i nuläget gripen. En förundersökning om försök till mord alternativt dråp är inledd.

2 november: Två personer skadas i samband med en skottlossning i Gränby i Uppsala. En av de skadade avlider senare av sina skador. En 17-åring har gripits misstänkt för mord.

Annons

3 november: En taxichaufför skjuts i sin bil i stadsdelen Rosengård i Malmö. Händelsen rubriceras som försök till mord.

3 november: Polisen larmas till Mölnlycke utanför Göteborg efter larm om skottlossning. Åtta personer skadas och elva personer anhålls. Enligt polisen har flera av de skadade kopplingar till mc-gänget Hells Angels.

4 november: Två personer skottskadas i Hagsätra i södra Stockholm. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons