Annons

Fängelse för sex med barn

En man i 25-årsåldern från Småland till åtta månaders fängelse för att ha utnyttjat och ofredat ett barn sexuellt. Flickan som utsatts är under 15 år och blev bekant med mannen via Facebook, rapporterar P4 Kronoberg. Senare träffades de även i verkliga livet och hade sex.(TT)
Publicerad 1 juni 2015
En man i 25-årsåldern från Småland till åtta månaders fängelse för att ha utnyttjat och ofredat ett barn sexuellt. Flickan som utsatts är under 15 år och blev bekant med mannen via Facebook, rapporterar P4 Kronoberg. Senare träffades de även i verkliga

En man i 25-årsåldern från Småland till åtta månaders fängelse för att ha utnyttjat och ofredat ett barn sexuellt. Flickan som utsatts är under 15 år och blev bekant med mannen via Facebook, rapporterar P4 Kronoberg.

Senare träffades de även i verkliga livet och hade sex. Enligt mannen sade flickan att hon var 16 år - en förklaring rätten inte godtar och hänvisar till att 25-åringen hade goda skäl att misstänka att flickan inte ens var 15 år. Åklagaren yrkade på att mannen skulle dömas för våldtäkt mot barn, men brottet rubriceras som sexuellt utnyttjande av barn eftersom flickan och mannen haft en relation.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons