GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Åtta häktade i småländsk tjuvfiskehärva

Åtta personer har häktats av jourdomstol misstänkta för inblandning i en tjuvfiskehärva. Polisen arbetar nu för att kartlägga vilka som köpt de stora mängder kräftor och gös som ligan fångat i insjöar i södra Småland. - Samtliga åtta är häktade för häleri.(TT)
Publicerad 3 september 2017

Åtta personer har häktats av jourdomstol misstänkta för inblandning i en tjuvfiskehärva. Polisen arbetar nu för att kartlägga vilka som köpt de stora mängder kräftor och gös som ligan fångat i insjöar i södra Småland.

””

De åtta, alla utländska medborgare, greps tidigare i veckan. Då gjorde polisen tillslag mot fastigheter i Tingsryds kommun och beslagtog bland annat en lastbil med kylaggregat, båtar och fiskeredskap.

De åtta knyts av polisen till två män som sitter häktade sedan de gripits vid Norra Bergundasjön i Växjö i augusti, med drygt 60 kilo tjuvfångade kräftor.

TT