Annons

Avlossade skott vid rånförsök i Malmö

En grupp rånare öppnade eld inne i en lägenhet på Östra Sorgenfri i Malmö under natten, enligt polisen. Den första patrullen fick även ägg kastade på sig från ett fönster i fastigheten när de var på väg in, skriver Sydsvenskan, men polisen kan inte bekräfta uppgiften för TT.(TT)
Publicerad 10 juli 2018

En grupp rånare öppnade eld inne i en lägenhet på Östra Sorgenfri i Malmö under natten, enligt polisen. Den första patrullen fick även ägg kastade på sig från ett fönster i fastigheten när de var på väg in, skriver Sydsvenskan, men polisen kan inte bekräfta uppgiften för TT.

Flera personer befann sig i lägenheten då ännu okända personer kom in och avlossade flera skott. Händelsen rubriceras som grovt rån, grovt vapenbrott och framkallande av fara för annan. Trots användningen av vapen ska skotten inte ha avlossats för att skada eller döda någon. Något rån ska inte heller ha lyckats.

””
Annons

Personerna som befann sig i lägenheten är hörda. Ingen av dem är känd av polisen sedan tidigare. Inga misstänkta gärningsmän har gripits.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons