Annons

Tre tar bort all Zelmerlöw-reklam

Efter påtryckningar från SVT och Måns Zelmerlöws management har teleoperatören Tre ändrat sig. Nu är all reklam med Zelmerlöw borttagen från deras digitala kanaler, rapporterar Aftonbladet.(TT)
Publicerad 3 maj 2016

Efter påtryckningar från SVT och Måns Zelmerlöws management har teleoperatören Tre ändrat sig. Nu är all reklam med Zelmerlöw borttagen från deras digitala kanaler, rapporterar Aftonbladet.

Det var på tisdagen som SVT:s "Kulturnyheterna" rapporterade om att Eurovision Song Contest-programledaren Måns Zelmerlöw syns i en reklamkampanj hos teleoperatören Tre.

Annons

Trots att företaget inte längre har något kontrakt med Zelmerlöw sade de sig ha rätt att använda det egenproducerade materialet i tolv månader. Men nu har de ändrat sig.

"Nu har vi haft ett bra samtal med Måns Zelmerlöws management och vi tar bort allt relaterat material på vår hemsida och i våra digitala kanaler. Vi gillar Måns och vill som så många andra se honom göra succé i Eurovision Song Contest", skriver Kamran Alemdar, PR- och informationschef på Tre, i ett mejl till Aftonbladet.

Måns Zelmerlöw leder tillsammans med Petra Mede årets Eurovision Song Contest som avgörs med semifinaler den 10 och 12 maj och final den 14 maj.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons