Annons

Tove Lo spelar in musik med Dua Lipa

Sångerskan Tove Lo är i Stockholm och skriver musik tillsammans med den brittiska artisten Dua Lipa. De båda stjärnorna poserar tillsammans på en bild på Instagram. "Fantastiska dagar i studion med den här supermegastjärnan. Du är så jäkla talangfull, jag älskar att skriva med dig", skriver Tove Lo.(TT)
Publicerad 7 november 2018

Sångerskan Tove Lo är i Stockholm och skriver musik tillsammans med den brittiska artisten Dua Lipa. De båda stjärnorna poserar tillsammans på en bild på Instagram.

"Fantastiska dagar i studion med den här supermegastjärnan. Du är så jäkla talangfull, jag älskar att skriva med dig", skriver Tove Lo.

Annons

Dua Lipa föddes 1995 i London. Hon debuterade som artist 2015 med låten "New love", men slog igenom internationellt med den självbetitlade debutplattan som släpptes förra året. Det har tidigare ryktats om att Dua Lipa kan komma att göra ledmotivet till nästa James Bond-film.

Tove Lo bor i Los Angeles där hon jobbar som artist och ingår i svenska låtskrivarkollektivet Wolf Cousins. Hon släppte albumet "Blue lips" i fjol och vann årets pop och årets textförfattare på svenska Grammisgalan.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons