Annons

Stenmark tränar hårdare

Han gjorde succé i "Let's dance"-premiären. Men Ingemar Stenmark tar inte ut någon seger i förskott. Nu gäller det att träna hårdare, kämpa mer. - Man tar det inte med en klackspark direkt, säger han.(TT)
Publicerad 4 mars 2015

Ingemar Stenmark och hans danspartner Cecilia Ehrling fick näst högst poäng i premiärprogrammet av TV4:s fredagsunderhållning "Let's dance". Den forne alpinstjärnan dansade då en elegant slow fox. Nu skruvas tempot upp rejält, och Stenmark får många nya rörelser att hålla reda på i jiven.

””

Han betonar att han på intet sätt kan luta sig mot förra veckans framgångar:

””
Annons

Vältränad

Förutom att det blir högre tempo får Stenmark en del till synes avancerad koreografi att repetera till fredagens direktsändning. Cecilia Ehrling faller handlöst i hans armar, och han måste vara helt med på noterna.

””
””

Juryns Tony Irving har i en intervju med Expressen uttryckt sig skeptiskt till hur den 58-årige skidlegendaren ska klara av den snabba jiven, enligt Irving en "ung mans dans". Men Stenmark tar det hela med ro.

””

Danspartnern nickar ivrigt.

””

Krävs träning

Två OS-guld, fem VM-guld och 86 världscupsegrar har han i bagaget. Men har han någon nytta av sin idrottskarriär i "Let's dance"? Ingemar Stenmark funderar lite.

””

En skinande glassko skulle ändå göra sig fint bredvid de andra medaljerna och pokalerna. Och Ehrling, som varit med och vunnit programmet tre gånger, vill väldigt gärna stå som segrare igen.

””

Visst fixar han det. Men då måste han träna.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons