Annons

Spotify vill värva Barack Obama

USA:s president Barack Obama har tidigare skämtat om att han ska börja jobba på musikströmningstjänsten Spotify när han lämnar presidentposten. Presidenten har lagt upp ett antal spellistor på Spotify som blivit mycket populära. "Jag väntar fortfarande på mitt Spotifyjobb.(TT)
Publicerad 9 januari 2017

USA:s president Barack Obama har tidigare skämtat om att han ska börja jobba på musikströmningstjänsten Spotify när han lämnar presidentposten. Presidenten har lagt upp ett antal spellistor på Spotify som blivit mycket populära.

"Jag väntar fortfarande på mitt Spotifyjobb." sade han förra veckan till Mark Brzezinski, USA:s förra ambassadör i Sverige, skriver NME.

Annons

Nu svarar Spotify-grundaren Daniel Ek via sitt Twitterkonto.

"Jag hörde att du är intresserad av ett jobb på Spotify. Har du sett det här?" skriver han och riktar sig till presidenten.

Klickar man på länken dyker en jobbannons upp som eftersöker en spellisteansvarig - "president of playlists" - som ansvarar bland annat för att komma på teman för olika spellistor. Den som söker tjänsten ska enligt annonsen helst ha åtta års erfarenhet av styra ett land.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons