Annons

Sommarlovsfest på Summerburst

Summerburst har dragit i gång. Under helgen kommer alla från Justin Bieber till Axwell & Ingrosso att spela på dansmusikfestivalen på Gärdet i Stockholm. - Vi är här för att fira sommarlovet, säger Julia Ekdahl från Uppsala. Förra helgen arrangerades Summerburst i Göteborg och nu är det Stockholms tur.(TT)
Publicerad 9 juni 2017

Förra helgen arrangerades Summerburst i Göteborg och nu är det Stockholms tur. Det är sjunde året i rad som dansmusikfestivalen intar huvudstaden - de första åren anordnades den dock på Stockholms stadion.

I år handlar det dock inte bara om dansmusik. Summerburst har utökat sitt utbud med ett par tunga popbokningar - Zara Larsson uppträdde i Göteborg och i Stockholm väntar en konsert med Justin Bieber.

Annons

"Annan känsla"

Just Justin Bieber är också en av anledningarna till att Isabelle Fällgren, Anna Månson, Julia Ekedahl och Emma Fällgren rest från Uppsala för att besöka festivalen.

De nämner den kanadensiske popstjärnan, som uppträder under lördagen, och den svenska duon Axwell & Ingrosso, som avslutar fredagskvällen, som höjdpunkter i artistprogrammet.

””

"Övertala föräldrarna"

Huvudanledningen till att de fyra 18-åringarna besöker Summerburst är dock för att kickstarta sommaren - något som går helt i linje med festivalens namn.

””
””

Under fredagen spelar, förutom Axwell & Ingrosso, bland andra Zedd och Steve Aoki på den största scenen.

Summerburst fortsätter under lördagen. Utöver Justin Bieber märks då David Guetta och Deadmau5 bland dragplåstren.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons