GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Saga Becker leder Manifestgalan

Den 15 februari prisas Sveriges oberoende musik på indiefesten Manifestgalan, och nu är det klart vem som blir årets konferencier. Det blir skådespelaren, regissören och författaren Saga Becker som leder galan på Nalen i Stockholm, enligt ett pressmeddelande från arrangören.(TT)
Publicerad 7 januari 2019

Den 15 februari prisas Sveriges oberoende musik på indiefesten Manifestgalan, och nu är det klart vem som blir årets konferencier. Det blir skådespelaren, regissören och författaren Saga Becker som leder galan på Nalen i Stockholm, enligt ett pressmeddelande från arrangören.

Becker slog igenom i Ester Martin Bergsmarks "Nånting måste gå sönder", en roll som gav henne en Guldbagge.

Manifestgalan arrangerades första gången 2003 och prisar oberoende artister, musikbolag, förlag, producenter och musikskapare. De nominerade samt vilka som uppträder på årets gala meddelas vid ett senare tillfälle. I fjol leddes galan av komikern Marcus Berggren.

TT