Annons

Rick Nielsen säljer sina gitarrer

Cheap Trick-gitarristen Rick Nielsen är känd för sina uppseendeväckande instrument. Och han har dessutom många - samlingen sägs bestå av över 400 gitarrer. Nu har dock Nielsen bestämt sig för att rensa.(TT)
Publicerad 8 mars 2015
Cheap Trick-gitarristen Rick Nielsen är känd för sina uppseendeväckande instrument. Och han har dessutom många - samlingen sägs bestå av över 400 gitarrer. Nu har dock Nielsen bestämt sig för att rensa. Magasinet Rolling Stone rapporterar att han auktio

Cheap Trick-gitarristen Rick Nielsen är känd för sina uppseendeväckande instrument. Och han har dessutom många - samlingen sägs bestå av över 400 gitarrer.

Nu har dock Nielsen bestämt sig för att rensa. Magasinet Rolling Stone rapporterar att han auktionerar ut ett gäng gitarrer och annan utrustning via sajten Reverb.

Annons

"Jag älskar mina gitarrer och mina gitarrer älskar mig, men ibland kan de behöva nya hem så att de kan fortsätta att rocka", säger Nielsen i ett uttalande.

En första laddning gitarrer har redan sålts men den som blev utan behöver inte sörja. Nielsen lovar nämligen att det kommer att bli en hel del auktioner framöver.

Cheap Trick har varit verksamma sedan 1974 och har under sin karriär producerat hits som "I want you to want me" och "Surrender".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons