Annons

Pitt och Jolie till domstol i vårdnadstvist

Brad Pitt och Angelina Jolie ska mötas i rätten den 4 december, skriver TMZ. Angelina Jolie vill ha ensam vårdnad om de gemensamma sex barnen, som är mellan 10 och 17 år gamla. Brad Pitt däremot, vill ha delad vårdnad.(TT)
Publicerad 6 november 2018

Brad Pitt och Angelina Jolie ska mötas i rätten den 4 december, skriver TMZ. Angelina Jolie vill ha ensam vårdnad om de gemensamma sex barnen, som är mellan 10 och 17 år gamla. Brad Pitt däremot, vill ha delad vårdnad.

En privat domare har tidigare anlitats av ex-paret och en tillfällig plan för vårdnaden, där barnen bodde hos Angelina Jolie men hade regelbundna "terapeutiska" besök av sin far, har följts hittills. Men trots ansträngningarna för att nå en permanent överrenskommelse utanför offentlighetens strålkastarljus är det nu domstolsförhandlingar som väntar.

Annons

Enligt TMZ har ex-paret lämnat in handlingar till en domstol i Los Angeles där de ber om uppskov till i juni för att lösa sina skilsmässorelaterade problem. Domstolen ska även behandla uppdelningen av egendom och tillgångar eftersom paret inte har skrivit något äktenskapsförord.

Det var Angelina Jolie som ansökte om skilsmässa i september 2016. Då hade de forna skådespelarkollegorna varit gifta i två år.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons