Annons

Phil Collins ställer in efter fallolycka

Phil Collins ställer in sina konserter i Royal Albert hall i London i kväll och i morgon efter en fallolycka. Collins talespersoner skriver på hans officiella Facebooksida att han ramlat på sitt hotellrum, slagit huvudet i en stol och tvingats sy ett antal stygn i ett sår ovanför ena ögat.(TT)
Publicerad 8 juni 2017

Phil Collins ställer in sina konserter i Royal Albert hall i London i kväll och i morgon efter en fallolycka. Collins talespersoner skriver på hans officiella Facebooksida att han ramlat på sitt hotellrum, slagit huvudet i en stol och tvingats sy ett antal stygn i ett sår ovanför ena ögat. Han vårdas fortfarande på sjukhus men ska enligt inlägget "återhämta sig väl". Anledningen till fallet ska vara så kallad "droppfot" efter en ryggoperation.

De inställda konserterna flyttas nu i stället till den 26 och 27 november.

Annons

När det i fjol blev känt att Collins skulle ge fem konserter på Royal Albert Hall i sommar sålde biljetterna slut på mindre än en minut. Någon månad tidigare hade den brittiske musikern, som har en lång karriär bakom sig med flera Grammys i bagaget, aviserat att han skulle göra comeback efter tio års tystnad.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons