GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Oskar Linnros släpper ny musik

"Väntar". Så heter en samling nya låtar från Oskar Linnros som kommer på fredag och är det första nya släppet av flera från honom under året. I dag släpps också en spellista på Spotify där Linnros berättar om hur musiken blev till och andra historier.(TT)

"Väntar". Så heter en samling nya låtar från Oskar Linnros som kommer på fredag och är det första nya släppet av flera från honom under året.

I dag släpps också en spellista på Spotify där Linnros berättar om hur musiken blev till och andra historier. Bland annat avslöjar han att låten "Fri" från början var tänkt till Seinabo Sey.

"Det känns extremt bra att dela den här spellistan, det är en samling tidsdokument ur mitt liv där både mina sololåtar och artistsamarbeten får leva sida vid sida", säger Linnros i ett pressmeddelande.

Linnros senaste album "Klappar och slag" kom 2013.

TT

Läs mer