Annons

Morrissey överfölls på scenen

Brittiske sångaren Morrissey uppträdde i San Diego under lördagskvällen, då scenen plötsligt stormades av ett antal personer ur publiken. På en film som TMZ publicerat syns hur en man måttar ett slag mot Morrisseys ansikte innan säkerhetsvakter för sångaren i säkerhet bakom scenen.(TT)
Publicerad 11 november 2018

Brittiske sångaren Morrissey uppträdde i San Diego under lördagskvällen, då scenen plötsligt stormades av ett antal personer ur publiken. På en film som TMZ publicerat syns hur en man måttar ett slag mot Morrisseys ansikte innan säkerhetsvakter för sångaren i säkerhet bakom scenen.

Morrissey kom inte tillbaka ut och det gjordes inget uttalande om sångarens tillstånd efter händelsen. Mannen som måttat slaget fördes därifrån av vakter, men det är oklart om slaget träffade.

Annons

Morrissey har varit i blåsväder för flera uttalanden senaste tiden. Bland annat har han kritiserat köttätare, Storbritanniens premiärminister Teresa May och uttryckt sig rasistiskt ett flertal gånger. I en intervju på sin hemsida i våras sade han att ordet rasist förlorat sin betydelse.

Han har också ställt in ett flertal spelningar, bland annat skulle han ha uppträtt på Dalhalla utanför Rättvik i juli, men sköt konserten på framtiden av "logistiska omständigheter".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons