Annons

Kändisfavoriter vann inte i mellanårsvalet

Stödet från superstjärnorna räckte inte - de politiker som stöttades av sångerskorna Beyoncé och Taylor Swift lyckades inte i mellanårsvalet i USA. Beyoncé backade Texas-politikern Beto O'Rourke, som ändå blev snuvad på en plats i senaten av den republikanske kandidaten Ted Cruz.(TT)
Publicerad 7 november 2018

Stödet från superstjärnorna räckte inte - de politiker som stöttades av sångerskorna Beyoncé och Taylor Swift lyckades inte i mellanårsvalet i USA. Beyoncé backade Texas-politikern Beto O'Rourke, som ändå blev snuvad på en plats i senaten av den republikanske kandidaten Ted Cruz.

Demokraten Beto O'Rourke har även en stark supporter i skådespelaren Alyssa Milano som på Twitter nu uppmuntrar honom att ta nya tag.

Annons

"Beto förlorade? Det är ok. Nu kan han bli president. #Beto2020."

När Taylor Swift uttryckte sitt stöd för Phil Bredesen i valet till guvernör i staten Tennessee ökade antalet registrerade väljare med 65 000 på 24 timmar. Det räckte dock inte i slutänden, demokraten förlorade mot den republikanska kandidaten Marsha Blackburn, som nu blir den första kvinnliga guvernören i staten.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons