Annons

Inez Karlsson besviken på Ferry

Tre deltagare är redan klara för nästa omgång - nu har sex nya idrottare gått in i tävlingen för att fajtas i "Mästarnas mästare". - Jag kunde ha brutit nacken, sade Björn Ferry efter ett höjdhopp i hinderbanan.(TT)
Publicerad 3 april 2016

Från den första gruppen i SVT:s "Mästarnas mästare" gick Peter Forsberg, Caroline Ek och Jörgen Persson vidare till nästa omgång. På söndagen övertogs huset av en ny grupp taggade idrottare: Inez Karlsson, Kicki Johansson, Björn Ferry, Anders Eriksson och Kennet Andersson.

””

I den första lagtävlingen gällde det att behärska mjölksyran i armarna när en platta skulle hållas mellan varandra. Ferry tappade greppet först av alla, men räddades av lagkamraterna Johansson och Karlsson som stod pall och bärgade segern till "lag ungtupparna".

””
Annons

"Jäkligt tufft motstånd"

Motståndarlaget fick sin revansch i den tuffa hinderbanan, vilket innebar att inför den sista lagtävlingen, en spansk variant av fyra i rad, stod alla deltagare på samma poäng.

Tack vare taktiskt spelande från Ferry och armbytaren Andersson, som knep andraplatsen, fick basketspelaren Kicki Johansson och enduroföraren Anders Eriksson segerjubla.

””

Besviken på Ferry

För fotbollsspelaren Kennet Andersson och jockeyn Inez Karlsson innebar förlusten i den sista grenen att de ligger sämst till inför nästa vecka.

””
””

Nästa vecka står tre fysiska grenar på schemat innan det är dags för gruppens första deltagare att lämna programmet.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons