Annons

Imogen Heap släpper Harry Potter-album

Originalmusiken till succépjäsen "Harry Potter och det fördömda barnet" ges nu ut som album. Bakom musiken står den Grammy-belönade brittiska artisten Imogen Heap, skriver The Guardian.(TT)
Publicerad 4 november 2018

Originalmusiken till succépjäsen "Harry Potter och det fördömda barnet" ges nu ut som album. Bakom musiken står den Grammy-belönade brittiska artisten Imogen Heap, skriver The Guardian.

Albumet innehåller fyra "moderna sviter" som speglar pjäsens fyra akter, från en öppningsscen i upptakt som övergår i mörkare toner för att sedan fortsätta in i elektromusiken och till sist avslutas med en orkestral final.

Annons

Imogen Heap är känd för att varva drömsk pop med elektroniska influenser och fick sitt internationella genombrott med låten "Hide and seek" som blev en del av soundtracket i den populära tv-serien "OC".

"Harry Potter och det fördömda barnet" hade premiär sommaren 2016 i London och berättar historien om en vuxen Harry Potter som jobbar i Trolldomsministeriet samtidigt som hans barn börjar på trollkarsskolan Hogwarts.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons