Annons

"Idol"-Nathalie: "Det blev för mycket"

Pressen på TV4-idolerna ökar, och även den förra fredagsfinalen slutade i tårar. Den här veckan vill Nathalie Brydolf ta revansch - med en jazzklassiker. Förkylningen har börjat lägga sig för Nathalie Brydolf och hon hoppas kunna vara helt frisk lagom till fredagens "Idol".(TT)
Publicerad 1 november 2018

Förkylningen har börjat lägga sig för Nathalie Brydolf och hon hoppas kunna vara helt frisk lagom till fredagens "Idol". Under stora delar av förra veckan kunde hon knappt prata, vilket gjorde att tonerna inte satt som de skulle när hon sjöng Lisa Nilssons "Långsamt farväl".

Efteråt rann tårarna.

””
Annons

"Sveriges storhet"

Den här veckan är det storbandstema som gäller, och Nathalie Brydolf har valt att framföra Monica Zetterlunds "Sakta vi gå genom stan". När hon nu ser tillbaka på sin förra prestation var den inte lika illa som hon först trodde, men vill ändå satsa stenhårt den här veckan.

””
””

Ville hitta kärleken

På sin audition sjöng Nathalie Brydolf en egen låt med jazzinflueser och när "Idol"-karusellen är över hoppas hon kunna fortsätta skriva egen musik. Målet är att slå igenom internationellt.

””

Men det är inte bara i "Idol" som Nathalie Brydolf är aktuell just nu. Hon syns även i SVT-programmet "Första dejten" där hon söker kärleken.

””

Programmet ledde däremot inte till någon kärleksrelation.

””

"Idol" sänds i TV4 på fredag klockan 20.00.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons