Annons

Här är årets stjärnor på slottet

När stjärnorna åter ska samlas på slottet i SVT kommer tittarna att få stifta närmare bekantskap med fyra skådespelare och en Uggla. - Jag tycker att det är ett bra gäng, säger Lia Boysen, en av deltagarna. I juli är det inspelningsstart för årets omgång av "Stjärnorna på slottet".(TT)
Publicerad 6 maj 2016

I juli är det inspelningsstart för årets omgång av "Stjärnorna på slottet". Kvintetten som ska samsas under samma tak den här gången heter Lia Boysen, Johannes Brost, Gunnel Fred, Sofia Ledarp och Magnus Uggla, och för en av dem sker inspelningen på hemmaplan.

””

Lia Boysens medverkan i "Stjärnorna på slottet" innebär en sällsynt inblick i hennes privatliv.

””
Annons

"Kan vara bjussig"

Lia Boysens skådespelarkollega Gunnel Fred säger att hon inte heller har varit bekväm med att exponera sig själv på det här sättet tidigare.

””

Gunnel Fred känner Lia Boysen väl sedan tidigare, och har jobbat tillsammans med Sofia Ledarp på Dramaten. Hon är inte rädd för att samtalsämnena ska sina.

””

"Äkta vara"

"Stjärnorna på slottet" är en tittarfavorit som drar miljonpublik. Varje avsnitt skärskådas i dagar och löpsedlarna skvallrar om "skandalscenerna du inte fick se". Men det verkar inte finnas någon grogrund för konflikter på förhand i årets upplaga, åtminstone inte enligt Sofia Ledarp.

"När jag fick veta vilka som var tillfrågade så kändes det väldigt roligt, snällt och inspirerande - något jag faktiskt inte skulle vilja missa", skriver hon i ett mejl till TT.

Johannes Brost tycker också att det ska bli "fantastiskt trevligt" att träffa de övriga fyra. Han räds inte heller att hamna under lupp och kommer att gå in i programmet utan några reservationer.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons