Annons

Han är årets "Bachelor"

En fartfylld polis som uppskattar trygghet. 32-årige göteborgaren David Möller är årets "Bachelor" i Sjuan-programmet med samma namn. I "Bachelor - när leken blev allvar" ska David Möller träffa ett tjugotal singelkvinnor på ett "romantiskt ställe" och på det sättet hitta sin själsfrände.(TT)
Publicerad 2 mars 2018

I "Bachelor - när leken blev allvar" ska David Möller träffa ett tjugotal singelkvinnor på ett "romantiskt ställe" och på det sättet hitta sin själsfrände. Huvudpersonen själv hoppas nu att kvinnor ska våga söka till tv-programmet.

"Jag är ute efter att träffa kvinnan i mitt liv, för det är just det som saknas. Någon att vara lycklig ihop med och dela vardagen med. Jag har aldrig varit en ensamseglare utan trivs bäst i tvåsamhet", säger David Möller i ett pressmeddelande.

Annons

"Om man ska fånga mitt hjärta ska man le mycket och kunna släppa lös det man har inom sig och vara öppen."

Varje vecka hålls den dramatiska rosceremonin, där David får chansen att dela ut en ros till de kvinnor han vill fortsätta träffa.

"Jag hoppas att tjejer tar tillfället att söka. Den här chansen kommer inte igen. Polisen David är den perfekta mannen", säger programmets exekutive producent Hans Abrahamsson i en kommentar.

Den nya säsongen av "Bachelor - när leken blev allvar" sänds i höst.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons