Annons

Elton John inget fan av high-fives

Är du ett äkta Elton John-fan? Drömmer du om att en dag få stå bredvid honom när han spelar piano? Då kan det vara bra att lägga följande råd på minnet: försök inte få till en high-five med den 70-årige britten, även om du till synes får ett gyllene tillfälle.(TT)
Publicerad 3 mars 2018

Är du ett äkta Elton John-fan? Drömmer du om att en dag få stå bredvid honom när han spelar piano? Då kan det vara bra att lägga följande råd på minnet: försök inte få till en high-five med den 70-årige britten, även om du till synes får ett gyllene tillfälle.

I torsdags gav den adlade rocklegenden en konsert i Las Vegas. I samband med att han spelade sin klassiker "Saturday Night" bjöd han upp en del av publiken till att ställa sig runt flygeln medan han spelade.

Annons

Men att bara stå och digga var inte gott nog för ett fan, som sträckte ut sin hand för en high-five med stjärnan. Men Elton John var inte på humör för något sådant och gav inte någon handflata tillbaka, vilket framgår av en video från konserten som amerikanska TMZ har publicerat. I stället blev han allt mer irriterad och valde till sist att storma av scenen.

Konserten kunde dock återupptas en kort stund senare. Men någon mer inbjudan upp på scen blev det inte för publikens del.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons