Annons

Bränderna i fokus på People-galan

Den amerikanska publiken har sagt sitt - och röstat fram vinnarna på galan People's Choice awards. Men i tacktalen var det bränderna som rasar i Kalifornien som var i fokus.(TT)
Publicerad 12 november 2018

Stjärnorna bänkade sig i jättehangaren Barker i Santa Monica i västra Los Angeles i natt för att ta emot priserna på årets upplaga av Peoples Choice awards.

Bland de stora vinnarna fanns Marvelfilmen "Avengers: Infinity war", som utsågs till årets film och actionfilm och som även fick priset i kategorin årets kvinnliga filmstjärna som gick till Scarlett Johansson.

Annons

Bränder i tacktal

Melissa McCarthy tog emot hederspriset för sina roller i filmer och tv-program som "Bridesmaids", "Mike & Molly" och "Ghostbusters", och Victoria Beckham utsåg till årets modeikon.

Både Beckham och McCarthy använde sina tacktal till att prata om de bränder som just nu härjar i Kalifornien. Det gjorde även flera andra vinnare, som familjen Kardashian som tog emot priset i kategorin årets reality-tv.

””

Kraftiga bränder

Över en kvarts miljon människor är på flykt från de kraftiga bränderna i Kalifornien, som rasat sedan förra veckan och hittills kostat minst 31 människor livet. I helgen uppmanade amerikanska myndigheter invånarna i kändistäta Calabasas och Malibu att lämna sina hem och flera av de boende, som Lady Gaga, Will Smith och just familjen Kardashian, dokumenterade evakueringen på sina sociala medier.

People's Choice-priserna har delats ut inom kategorierna film, tv och musik sedan 1975. Vinnarna utses av den amerikanska publiken.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons