Annons

Baldwin åtalas efter parkeringsbråk

Skådespelaren Alec Baldwin åtalas för misshandel och trakasserier efter ett parkeringsbråk i New York, skriver Sky News. Det var på fredagen som "30 Rock"-stjärnan greps av polis, misstänkt för att ha slagit en man som snott en parkeringsplats framför näsan på Baldwin.(TT)
Publicerad 4 november 2018

Skådespelaren Alec Baldwin åtalas för misshandel och trakasserier efter ett parkeringsbråk i New York, skriver Sky News.

Det var på fredagen som "30 Rock"-stjärnan greps av polis, misstänkt för att ha slagit en man som snott en parkeringsplats framför näsan på Baldwin. Enligt polisen började de båda skrika och knuffa varandra innan slaget, och mannen fick föras till sjukhus med smärtor i käken.

Annons

Baldwin förnekar dock att han klippt till någon. "Normalt kommenterar jag inte något så oerhört förvrängt som dagens story. Men påståendet att jag skulle ha slagit någon på grund av en parkering är falskt, så mycket kan jag säga", skriver han på Twitter.

60-årige Baldwin har de senaste åren gjort succé med sina Donald Trump-imitationer i satirprogrammet "Saturday night live". När gripandet blev känt sade Trump: "Jag önskar honom lycka till", som svar på frågor från journalister, och Baldwins kollegor i "SNL" drev förstås med händelsen i lördagens sändning.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons