Annons

Både sorg och romantik i nya "Mandelmanns"

Tredje säsongen av "Mandelmanns gård" innehåller pyssel, romantik och myskänsla. Men precis som för övriga bönder i Sverige så har torkan ställt till problem på gården. - Vi har ställts inför otroliga utmaningar. På sätt och vis är det en sorgligare säsong, säger Marie Mandelmann.(TT)
Publicerad 7 januari 2019

Sommarens torka ledde till att Marie och Gustav Mandelmann var tvungna att slakta fler djur än de hade planerat. Att få nog med foder skulle visa sig bli ett enormt problem, som för många bönder.

””

Enligt paret kastade vädret det här året en skugga över serien, som dock även innehåller ljusglimtar.

””
Annons

Förnyar bröllopslöften

Paret träffades 1992 och firade i somras 25 år som gifta. Och silverbröllopsfirandet kommer tittarna också att få ta del av, då det blir fest på gården Djupadal.

””

Lövgrodor skapar problem

Sedan förra säsongen har Mandelmanns blivit omskrivna då lövgrodors livsmiljö satt stopp för deras planer på en ny parkering. Anstormningen till gården Djupadal av besökare som sett serien har gjort att man tvingats skaffa ett bokningssystem för att kunna planera för en lagom mängd gäster, som förstås även behöver kunna parkera vid gården på Österlen.

””

Kändisskapet som följt med programmet beskriver paret som positivt. På frågan om de kan tänka sig att fortsätta göra tv är det ingen tvekan.

””

"Mandelmanns gård" får premiär i TV4 den 8 januari.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons