Annons

Revyn redan fullsatt

Torsåsrevyn kommer att spelas inför fullsatt publik under samtliga 18 föreställningar
i Centrumbiografen
Torsås • Publicerad 29 december 2003
Foto: 

- Det finns en del platser kvar till den tidiga föreställningen den 17 januari. Därutöver kanske vi kan uppbringa någon ströplats till de 17 övriga som spelas, säger Börje Larsson på Torsås Tobakshandel.

Aldrig tidigare under revyns 21-åriga histora har så många försäkrat sig om en revybiljett så tidigt. Premiären spelas fredagen den 16 januari och den föreställningen har varit utsåld två månader i förväg.

Annons

Vann revy-SM

- Att intresset är så stort beror kanske på att vi vann revy-SM i Sverige i somras. För oss själva är det något jättestort att vinna över alla stora revydrakar i Sverige. Det sporrar oss ytterligare inför årets uppsättning och vi övar för fullt på scenen sedan flera veckor tillbaka, säger revypappan Owe Martinsson.

Barometern-OT hälsade på under lördagens repetitioner. Alla aktörerna var utspridda på olika håll i Centrumbiografen för att öva sånger, repliker, monologer, mimik, gester, karaktärsdrag, danssteg och mycket annat.

- Scenarbetarna har jobbat under hela julhelgen med att rigga upp ljus och ljud. Scenbygget för orkestern är redan klart. De får åter en framträdande roll i revyn med glitter och flärd. Arbetet med fonder, rekvisista och specialbyggen pågår, säger Owe Martinsson och springer över till komikern Gunder Magnusson för att öva repliker med honom i ett spelnummer.

Massor av bilder

Ute i entrén till Centrumbiografen håller reklam- och marknadskommittén på att smycka väggarna under ledning av eldsjälen Kicki Morell. Barometern-OT kan avslöja att väggarna pryds av bilder tagna av fotografen Anders Abrahamsson i Karlskrona.

- Det är förstorade bilder som föreställer enskilda personer i revygänget. De återfinns också i revyns programblad där vi bjuder på en och annan överraskning, säger Kicki Morell.

Bo Lundquist
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons