Annons

I Can See Clearly Now

Nyheter • Publicerad 12 november 2009

Äntligen har rugbybloggen kommit igång.

Här kan man läsa om vad som kommer att hända de två närmaste veckorna fram till den 26 november då den prestigefulla matchen kommer att spelas i Kalmar sporthall mellan Lars Kagg rugby v.s. Stagg/Jenny rugby. För den sistnämnda parten kommer bloggandet från killarnas sida ske från två personer. Niclas Svensén alias ”Dansken” (spelare) kommer att ge sin syn på den närmaste framtiden samt så kommer Gabriel alias ” Reverend” (tränare)

Annons

Att skriva ur en tränares perspektiv och hur ledarestaben ser på rugbyn och vad som händer runt omkring laget den sista tiden som är kvar.

KÖNINGEN

Det har nyligen varit den traditionella rugby köningen för Staggelever. Jag kan tänka mig att alla elever har gått och väntat på denna dag länge nu. Det är något speciellt med rugbytraditionen mellan Stagg/Jenny och Kagg.

Vädret bjöd som alltid på något dåligt när det är dessa köningar, regnet duggade lätt på de kära Staggeleverna. Jag tyckte ändå att de höll värmen bra, mycket tack vare vår älskade kår som gjorde att de hade något att göra, lite frågor om rugbyn och nu vad det va.

Slutligen var det stund för Stagg att visa vad vi gick för. Vi i rugbylagen hade kommit på ett rätt bra framträdande om jag får säga min mening. Det var ett mycket oväntat par som kom framdansande för oss i bara pungskydd, riktigt bra och oväntat för alla som var där.

Väljer att inte lägga så mycket kraft på va nu den andra skolan gjorde. Det var inget märkvärdigt de hade att komma med även detta år.

Hörde även att alla biljetter är slutsålda, bra för oss!

Over and out

Dansken/Reverend

Stagg/Jennys Rugbyblogg Stagg/Jennys Rugbyblogg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons