Annons

Walfridsson förlänger med IFK Kalmar

Jonas Walfridsson fortsätter som tränare för IFK Kalmar.
Ett nytt kontrakt på 1+1 år är påskrivet och gäller oavsett om IFK Kalmar går upp i Elitettan eller blir kvar i division 1.
Nyheter • Publicerad 8 september 2014
Foto: Paul Madej

– Det roliga just nu är att i de diskussioner vi har är jag och föreningen väldigt mycket på samma ställe och vill samma saker. Dessutom känner jag att det finns mer att ta av den här gruppen. Vi har ett väldigt ungt lag och dessutom kommer det underifrån intressanta spelare, så det är en bra trupp att arbeta. Just nu känns det också som om det finns en fin kommunikation i truppen. Därför är det spännande att arbeta vidare, säger Jonas Walfridsson.

36-årige Jonas Walfridsson hade innan han kom till IFK Kalmar inte tränat något damlag. Senaste herrlag han tränade var Nickebo IK.

Annons

IFK Kalmars ordförande B-G Svedjenäs:

– Jag är mycket nöjd med att vi får en fortsättning med Jonas Walfridsson. Han har gjort ett storartat arbete under säsongen och är en duktig fotbollstränare. Dessutom är han väldigt bra på att kommunicera med folk, vilket är en viktig egenskap i det här jobbet.

Lasse Hansson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons