Annons

Oviss framtid för rödvit duo

Den ena vill, men har inte fått något kontraktserbjudande. Den andra har fått ett förslag, men vet inte om han vill. – Jag måste hålla alla dörrar öppna för alternativ, säger Emin Nouri.
Nyheter • Publicerad 3 augusti 2013
Foto: 
Foto: 

I fredagens tidning skrev Barometern att Kalmar FF har börjat diskutera en förlängning med Erik Israelsson. Klubbchefen Svante Samuelsson sa då också att han börjat prata framtid med bland andra Emin Nouri och Henrik Rydström.

– Nä, jag har inte fått något avtalsförslag. Jag har suttit lite grann med Svante som i all vänlighet undrade hur jag upplevde situationen i våras. Han har inte definierat om det är en kraft på planen eller något annat som de ser mig som. Jag har inte fått något konkret förslag, säger lagkaptenen Henrik Rydström.

Annons

Trotjänaren, som har spelat flest Kalmar FF-matcher genom alla tider, känner att han har mycket mer att ge.

– Jag spelar gärna ett år till, men jag har inte fått några signaler hur Kalmar FF vill ha det, säger Rydström.

Ytterbacken Emin Nouri, som har svarat för en av sina bättre säsonger i KFF-tröjan, har däremot fått erbjudande om en avtalsförlängning. Ett anbud som han inte är helt tillfreds med.

– Det är inget avtal som jag är nöjd med, säger Emin Nouri.

När Nouri gick till Kalmar FF från Öster 2008 hade han hjälp av agenten Tonny Westring och efter att ha klarat sig själv några år har han nu kontaktat Westring igen för att få hjälp.

– Jag som spelare har svårt att förhandla själv. Det gynnar inte mig. Jag är i ett bra läge och hade förväntat mig ett annorlunda avtal.

Samtidigt poängterar Nouri att det är ett första kontraktsförslag och att det självklart är en förhandlingssak.

– Sedan är jag 28 år och det är nu jag ska spela min bästa fotboll. Jag känner att jag har mycket mer att ge och uppleva. Jag vill vinna titlar. Jag har haft Nanne Bergstrand i fem år och vi får se vem som kommer nu och vilka ambitioner som föreningen har.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons