Annons

Nya planer för Javan Pierce

Javan Pierce har ändrat sig och vill spela för Malbas.
Redan i morgon kan han debutera mot Jämtland.
- Men vi måste lösa finansieringen först, säger Malbas sportchef Arne Börjesson
Nyheter • Publicerad 2 januari 2003
Javan Pierce.
Javan Pierce.Foto: 

"Det är ett bra kontrakt, men med 90 procents säkerhet så kommer jag att tacka nej" sa Javan Pierce angående Malbas intresse i OT i fredags.

Men.

Annons

Nu har han ändrat sig.

- Javan vill spela för oss och vi är överens, men vi har i dag inte pengarna att ta honom till oss. Vi har varit i kontakt med en sponsor som är intresserad av att gå in och ta kostnaderna för Pierce och vill ha allt sådant löst först så vi inte blir ett nytt Oskarshamn, säger Börjesson, som därmed dementerar de uppgifter som i går läckte ut om att kontraktet redan var underskrivet.

Debut i morgon

Om alla pusselbitar faller på plats kan Javan Pierce debutera redan i morgondagens hemmamatch mot Jämtland.

- Sponsorn låter väldigt intresserad och det kan bli klart i dag, i morgon eller nästa vecka, men vi vill inte plocka ner Javan hit utan att vi vet att det fungerar ekonomiskt, det är inte schyst - han har fått tillräckligt med smällar ändå den här säsongen, säger Börjesson.

Men du tror det blir en övergång?

- Ja, det blir det.

OT sökte i går Javan Pierce, dock utan resultat.

CHRISTIAN GUSTAFSSON

Christian Gustafsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons