Annons

Niklas Johansson lämnar Nybro Vikings

Nybro Vikings spelartrupp blir allt mindre.
Forwarden Niklas Johansson har åkt tillbaka till Piteå.
- Jag trivdes inte socialt, säger han.
Nyheter • Publicerad 7 september 2006

Nybro Vikings har stora skadeproblem och ont om folk sedan tidigare. Nu har även en av lagets tryoutspelare lämnat klubben. Forwarden Niklas Johansson har åkt hem till Piteå.

- Det har inget att göra med spelarna, tränaren eller klubben. Det är inget förhastat beslut, jag har funderat fram och tillbaka i en vecka och det kändes inte rätt helt enkelt, säger Niklas Johansson.

Annons

Johansson kom till Nybro i början av augusti sedan både tränaren Hasse Baumann och Vikings styrelse fastnat för Johanssons spelstil. Men Piteåspelaren har inte alls övertygat i träningsmatcherna och nu blir det spel i division 1 med Piteå i fortsättningen.

- Jag hade som mål att ta en plats i Vikings och efter en trög start tycker jag att det har funkat bra trots att jag inte fått spela så mycket i min rätta position, säger Johansson.

Fem tryout-spelare har nu blivit fyra och det betyder med största sannolikhet att forwarden Bobby Williams har spelat till sig ett kontrakt.

Backarna Andreas Sandell, Robin Jacobsson och Joakim Nettelbladt får vänta någon dag på beskedet om de får stanna eller inte.

Henrik Eriksson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons