Annons

"Jag är en idiot som skriver på"

- Jag är en komplett idiot som skriver på. Man behandlas som en säck potatis.
Så säger Henrik Rydström om de trasslande kontraktsförhandlingarna med Kalmar FF:s styrelse.
Nyheter • Publicerad 5 december 2003

Så gott som alla svenska spelare som Kalmar FF vill ha har gällande kontrakt med föreningen för 2004. Det är bara Dennis Nilsson och Henrik Rydström som ännu inte är riktigt klara med förhandlingarna med KFF.

Och när det gäller Rydström har det kört ihop sig rejält.

Annons

- Det är inte pengarna det handlar om utan hur man blir bemött av föreningen, säger Rydström som inte tycker att han får tillräckligt med uppskattning för sin lojalitet gentemot föreningen - 2003 var hans elfte säsong.

- Så mycket kan jag säga att de tar mig väldigt mycket för given.

I går träffade KFF-mittfältaren, som förra säsongen hade högst genomsnittsbetyg i SpelarBarometern, representanter för Kalmar FF igen.

Utan resultat.

- Vi förstår inte varandra alls. Jag trodde inte att det skulle bli en sån här dialog. Jag är djupt besviken, säger Rydström.

Klyftan mellan Henrik Rydström och Kalmar FF:s ledning är stor, men allting talar trots allt för att Rydström blir sin förening trogen även den allsvenska säsongen 2004.

- Jag är en idiot som skriver på men som tur är är det inte bara relationen till styrelsen som är avgörande för hur man trivs i en förening.

Thorbjörn Bogefors, som representerar Kalmar FF i förhandlingarna, kommentarer saken såhär.

- Det är en förhandling som vi håller på med och den har tagit lite längre tid än de andra.

Rydström tycker att han har blivit behandlad "som en säck potatis"?

- Vi delar inte den uppfattningen.

Jonas Kanje
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons