Annons

"Det är tuff konkurrens"

Fem frågor till förre Kalmar FF-målvakten Zlatan Azinovic som nu har skrivit kontrakt med Trelleborgs FF i Superettan fram till och med augusti.
Nyheter • Publicerad 21 februari 2012
Zlatan Azinovic
Zlatan AzinovicFoto: Andreas Hillergren

1. Hur känns det att ha fått klart med klubben?

– Det känns riktigt bra att det är klart. Det är förbaskat roligt med fotboll och jag ville verkligen vara kvar här.

Annons

2. Vad gör att du trivs så bra i Trelleborg?

– Här är jag närmare speltid. Jag är 24 år nu och behöver speltid. Sedan trivs jag bra i klubben och med allt runt omkring.

3. Har du haft andra erbjudanden?

– Det var mest runt januari. Det är inte så att det har varit hundra erbjudanden men jag har haft lite förfrågningar. Men målet har hela tiden varit att få vara kvar här.

4. Kontraktet gäller bara till augusti – varför?

– Det blev så i och med att Viktor (Noring) är utlånad till Malmö så länge. Skulle han komma tillbaka kan klubben inte ha fyra målvakter. Men jag ser inte det här som något problem. Får jag speltid och han kommer tillbaka är jag inte tvingad att vara kvar, så att säga.

5. Hur ser du på möjligheterna att ta förstaplatsen i målet?

– Det är en tuff konkurrenssituation. Vi är tre målvakter (Azinovic, Fredrik Persson och Carl Wachtmeister) som gör upp om det men jag vill spela och ska göra allt jag kan.

Jimmie Larsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons