Annons

Bättre nerver inför FBCs hemmapremiär

Mängder av premiärnerver nere i Malmö senast ska vara borta när det är dags för Anton Nilsson och hans lagkamrater i FBC Kalmarsund att visa upp sig inför hemmapubliken i Kalmar på söndag.
Nyheter • Publicerad 26 september 2014

En nervös förstaperiod och underläge som FBC ändå lyckades vända nere i Malmö gjorde att man till slut fick med sig samtliga poäng hem till Kalmar. Det kommer betyda mycket inför helgens hemmapremiär enligt Anton Nilsson, som visade vägen med två mål och ett assist när spelet började stämma i de avgörande perioderna.

– Det var mycket premiärnerver och svårt att börja på bortaplan. Inför hemmapremiären känns det mycket bättre och det känns väldigt skönt att ha den vändningen i ryggen nu inför fortsättningen.

Annons

En god känsla lär vara viktig att bära med sig in i mötet på söndag mot Fagerhult, ett motstånd som FBC känner väl men som man ofta haft tuffa drabbningar mot genom åren.

– Det kommer bli en väldigt svår uppgift och en jämn match men det har känts bra hela veckan. Jag tror vi avgör i slutet, avslutar Anton Nilsson.

FBC Kalmarsund tar emot Fagerhult Habo IBK på söndag klockan 17.00 i Kalmar Sportcenter.

Rasmus Arvidsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons