Annons

Ari Luostarinen vaktar premiärkassen

Ari Luostarinen är IK Oskarshamns förstemålvakt.
Åtminstone tills vidare.
Nyheter • Publicerad 27 september 2006

Det blir finländaren Ari Luostarinen som vaktar IKO-kassen i premiären mot Hammarby.

- Jag vet inte om jag känner mig som förstemålvakt, det beror väl på hur jag spelar framöver, säger Luostarinen efter tisdagsträningen.

Annons

Är du nöjd med din försäsong? - Jag kunde väl ha spelat bättre i vissa matcher, men som helhet har det varit okej.

Hemmapremiär mot Hammarby - nervös? - Nej, inte nervös, det känns bara härligt. Det här har jag gått och väntat på länge.

Svensson undanpetad - igen Nygamle Markus Svensson får alltså, precis som under Timo Leinonen-eran, finna sig i att bli undanpetad till förmån för en finländare. Tränaren Staffan Lundh stänger dock på intet sätt några dörrar. På frågan om Ari Luostarinen är uttalad förstemålvakt svarar han:

- Nja, det är upp till bevis för honom nu. Vi har en konkurrenssituation mellan Ari och Markus och vi får se vart det hamnar.

- Men Ari har varit väldigt stabil i de matcher han stått och man kan väl säga att i premiären litar vi till ålder och rutin, säger Staffan Lundh.

Christian Gustafsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons