Annons

5 frågor till...

? före detta KFF-spelaren Stefan Larsson som kommer tillbaka till Kalmar för att spela träningsmatch med nya laget IF Elfsborg idag, lördag.
Nyheter • Publicerad 3 mars 2012
Foto: Sonja Palm

– Den har varit bra. Vi har tränat väldigt mycket och inte haft så mycket matcher. Jag har fått vara skadefri och hållit mig fri från sjukdomar, så jag tycker kroppen har svarat bra på träningen. Det är lite tunga ben fortfarande, men det kommer att lätta.

– Vi har kanske kört lite mer löpning och uthållighet här jämfört med vad vi gjorde under mina år i Kalmar, men jag vet ju inte hur de har tränat i år

Annons

– Jag trivs absolut. Det är toppenkillar allihop och det känns som om det har gått förvånansvärt fort att komma in i gänget. Vi hade ett tidigt träningsläger utan matcher där vi fokuserade på att lära känna varandra.

– Även om det bara är en träningsmatch kommer det att bli speciellt att komma till Guldfågeln arena – och det rosa omklädningsrummet. Det ska bli roligt att träffa en del killar i laget.

– Jag tror det kommer att bli en ganska målsnål och tät match. Sedan hoppas jag naturligtvis att vi vinner. Och med vi menar jag Elfsborg den här gången.

Lotta Nyberg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons